Siirry suoraan sisältöön
30.11. KLO 18.00

Porilaiset suosikit

Kategoria
Konsertit
Paikka
Areena
Ikäraja
K18
Järjestäjä
Funkadeli Oy
Tapahtumakuvaus

Vuosi 1984 oli Porirockin historiassa kenties vauhdikkain: Dingon Sinä ja minä räjäytti olohuoneita voittamalla Levyraadin ensin tammikuussa ja uutta musiikkia purkitettiin vauhdilla, huhtikuussa julkaistiin sittemmin kultaa myynyt albumi Nimeni on Dingo ja saman vuoden syksynä single Autiotalo, jonka ansiosta Dingo teki lopullisen läpimurtonsa. Vuosi jatkui Mamban albumilla Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä ja vielä Yön jo edellisenä vuonna laukalle lähtenyt menestys kiidätti Nuorallatanssija-albumin huimiin lukuihin. Vielä ei ollut tiedossa, että albumin B-puolen avausraidasta tulee jokaisen suomalaisen tuntema, suomirockin kaanoniin kuuluva Joutsenlaulu. Vuoden 1984 aikana Eve lähti soolouralle Dingosta ja äänitti omaa nimeään kantaneen albumin Eve seuraavana vuonna.

Vuodesta 1984 on nyt aikaa tasan 40 vuotta, eikä porirockin hohto ole kadonnut minnekään – melkeinpä päinvastoin. Ainutlaatuinen Porilaisten Suosikit –konserttitapahtuma Enersense Areenalla lauantaina 30.11.2024 tuo samaan iltaan nämä ikoniset järkäleet Dingon, Yön, Mamban ja Even, ensimmäistä kertaa yhdessä samalle lavalle.

Ilta on teidän

Oletko saapumassa Isomäkeen lorem ipsum dolor sit amet? Haluamme, että vierailusi on ikimuistoinen, joten olemme keränneet kaiken mitä teidän tulee tietää lorem ipsum dolor sit amet.

Tapahtumat

02.10.
Porin Ässät
Ilves
Urheilu Areena
Liput
04.10.
Porin Ässät
KalPa
Urheilu Areena
Liput
12.10.
Porin Ässät
SaiPa
Urheilu Areena
Liput